Vijesti

Firefly specijalno izdanje za The Last of Us Part I konačno i Europi. Ali za nas u Hrvatskoj nije tako jednostavno

The Last of Us Part 1 remake već je odavno vani. Izigrali smo ga svi, mi smo mu dali kontroverznu “100 od 100” ocjenu i već ga skoro zaboravili. Ali nije Sony.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bizarno je polovicom ove godine Sony odlučio ne prodavati specijalno Firefly izdanje izvan SAD-a, bez ikakvog logičnog razloga za to. Negodovali smo, prosvjedovali, kritizirali, igra je izašla, ali Sony je ostao pri svome, pa smo zaboravili. Ali nije Sony.

I evo ga. Četiri mjeseca poslije, iz nekog bizarnog razloga, još bizarnijeg od prethodne odluke, taman uoči Božića otvorene su prednarudžbe za Firefly izdanje u Europi, a koje izlazi 26. 1. iduće godine. Ekskluzivno na PlayStation Direct online trgovini po cijeni od 110 eura, a nama je najbliža ona u Njemačkoj.

Međutim, PlayStation Direct ne dostavlja kod nas, stoga zasad ne postoji način za direktnu narudžbu. Ali oni koji ga jako žele, snaći će se preko rodbine ili preko nekog od servisa koji za naknadu asistira u kupnji s trgovina koje ne dostavljaju u Hrvatsku.

Po čemu je poseban Firefly edition?

Osim što je jedino specijalno fizičko izdanje remakea The Last of Usa, fanovi žele Firefly Edition i zbog atraktivnog steelbooka te kolekcije 4 prigodna stripa podnaslova American Dreams. Izdanje ne sadrži disk s igrom, samo kod za aktivaciju na PSN-u.

Možemo zahvaliti Naughty Dogu i Neil Drucmkannu koji je još ovog ljeta najavio da će napraviti sve što je u njegovoj moći da se Firefly izdanje dogodi izvan SAD-a. Ne možemo reći da nije održao riječ.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano