Fortnite se širi na sve sfere života, čeka li nas uskoro i Fortnite osvježivač za WC-e?

Zamislite samo scenu – odete na WC i izbacite gromadu! Iako ste se napeli gadno, i oči vam iskočile ko’ varenom zecu od tiskanja, sjetite se da imate Fortnite osvježivač za školjku! Od sreće ne znate što ćete, pa bacite jedan Fortnite ples dok se gušite u vlastitom smradu! Nema veze, vi tancate i boli vas briga.

A znamo više da vas živciramo, vas koji ne igrate Fortnite. Ne igram ga ni ja baš, ali volim ga gledati i pratiti. Dok se mnogi pitaju tko još igra ovu igru, a vjerujte mi da je igraju milijuni i milijuni ljudi. Pogotovo je Fortnite jako puno igran na Balkanu. Gotovo svako dijete igra Fortnite, pa se našika i radi haos te psuje sve po spisku, globalno je Fortnite pravi fenomen. Osim što mu Marvel isto nije odolio, pa se u do tada neviđenom crossoveru u Fortniteu pojavio Thanos, Fortnite igraju mnoge svjetske sportske i estradne zvijezde koje su uzor mnogima. Kod nas je najigraniji jer je besplatan. Besplatan je samo prividno jer prosječno ljudi potroše više na skinove, nego da su kupili igru po punoj cijeni.

https://www.youtube.com/watch?v=6Jffp5jwtqY

Nemojte me krivo shvatiti – kada gledamo battle royale igre, Epic stalno Fortnite održava svježim i novim. I na tome im treba čestitati. Epic konstantno vrti jako veliku lovu na skinovima, a nova suradnja s NFL-om donijeti će još više love u ionako prepunu kasu. Od petka ćete moći ako baš želite svoj novac potrošiti na kupnju opreme jednog (ili ako baš hoćete svih) od 32 tima koji igraju američki nogomet. Ne samo to nego će doći i glideri, emoteovi i sve druge stvari na koje možete potrošiti novac.

I sve to mogu shvatiti. To je marketing. Ali, ove plesove ne shvaćam. Ne mogu shvatiti da se ovo pleše po svadbama i vani u gradu. Ne želim reći ni napisati kako ovo meni izgleda. Ništa lijepo nemam za reći o tome što ovaj trailer pokazuje.