Vijesti

Fortnite u studenome igralo preko 100 milijuna igrača

Nakon pada popularnosti Fortnitea, Epic se pronašao u poslovnim problemima koji su rezultirali valom otkaza, povratak iskonskoj mapi s početaka Fortnitea ispostavio se sjajnim potezom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako se Fortniteu vratilo na desetine milijuna igrača, a ukupno njih preko 100 milijuna, što je prvi put uopće za ovu igru. Svaki osamdeseti čovjek na planeti je u proteklom mjesecu upalio Fortnite. Zvuči nestvarno, ali Roblox i Minecraft igraju neku svoju igru s debelo preko 100 milijuna mjesečno aktivnih igrača. Po nekim analitikama, Minecraft ih iz mjeseca u mjesec broji preko 150 milijuna, a Roblox i preko 200 milijuna.

Međutim, pitanje je hoće li Fortnite nakon OG sezone uspjeti zadržati momentum. U petom chapteru Fortnite odlazi u novu podzemnu mapu, a Epic se nada zadržati igrače i privući nove potpuno novim igrama unutar Fortnitea – open world survival naslovom LEGO Fortnite, Rocket Racingom kreatora Rocket Leaguea te glazbenom igrom Fortnite Festival.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano