Vijesti

Gasi se besplatni PUBG Lite

PUBG Lite bio je dobra ideja, ali baš kao i sve ostalo od PUBG Corpa, tehnički nije bio na razini. Besplatni i lakši PUBG nikada nije postigao popularnost koja mu se planirala, Fortnite, Warzone, Apex pa čak i pravi PUBG su miljama daleko, stoga je došlo vrijeme da mu se nakon više od 2 godine zauvijek zatvore vrata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nažalost, nakon dugog razmatranja donijeli smo ovu tešku odluku i naše putovanje bliži se kraju”, stoji na službenim stranicama igre. PUBG Lite se od jučer više ne može preuzeti, a konačno iskapčanje servera zakazano je za 29. 4.

Ako ga već posjedujete, PUBG Lite će se moći najnormalnije nastaviti igrati i dalje. I dalje se može nastaviti trošiti L-Coin valuta, a izdavač Krafton nije pojasnio što će se dogoditi s eventualnim viškom kupljene virtualne valute te hoće li vratiti novac.

Dakle, PUBG Lite je gotov, a klasični PUBG i dalje je dostupan i aktivan na Steamu i konzolama te ovih dana ulazi u 11. sezonu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano