Vijesti

U Ghost Recon Breakpoint stiže Rainbow Six Siege; isprobajte besplatno čitavi vikend

Uporni Ubisoft izgleda nikada neće napustiti Ghost Recon Breakpoint, pa će tako u novu 2021. ući s još jednim crossoverom i dodatnim misijama. Ovaj put će se Breakpoint ukrižiti sa Siegeom, što znači da stižu novi likovi i nove misije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Breakpoint će tako posjetiti operatori iz Siegea Ash, Thatcher i Finka. Nova mini kampanja naziva Amber Sky suočit će nas s krijumčarima novog biokemijskog oružja. Specifičnost nove kampanje je toksični plin kojeg su neprijatelji bacili na ključne lokacije, pa ćemo dobar dio vremena igrati i kombinirati gas maske i filtere.

Besplatni vikend

Operacija Amber Sky u Ghost Recon Breakpoint stiže u četvrtak 21. 1. besplatno za sve vlasnike, a povodom nove ekspanzije čitava igra bit će besplatna za igranje sve do ponedjeljka 25. 1. ujutro.

Već 19. 11. možete krenuti s preloadom, a ako vam se Breakpoint igra prije ili kasnije, uvijek možete iskoristiti mogućnost 6 sati besplatnog isprobavanja (koje se ne troši za vrijeme besplatnog vikenda).

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano