Vijesti

Ovog vikenda besplatni su Ghost Recon Breakpoint, Cities Skylines, Predator: Hunting Grounds, Resident Evil Resistance…

U ova teška vremena sve se više developera odlučuje igračima poklanjati svoje igre. Neki ih poklanjaju zauvijek. a drugi na određeni period u nadi kako će ih igrači kasnije kupiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ubisoft posljednjih tjedana svaki vikend neku igru poklanja na ograničeno vrijeme, a ovog vikenda to je Ghost Recon Breakpoint koji je dobio novu ekspanziju: nove misije, nove klase i nove PVP mape. Možete ga igrati besplatno do nedjelje navečer. Obavezno okupite i prijatelje za online igranje.

Cities Skylines jučer je dobio novu nadogradnju Sunset Harbor koja je preradila javni prijevoz i gradove približila morskim i riječnim obalama. Igru i sve nadogradnje možete besplatno igrati samo na Steamu i to do ponedjeljka 30. 3. Uz to bazna igra je dostupna za 80% manju cijenu.

Predator: Hunting Grounds je novi asimetrični multiplayer koji suprostavlja jednog igrača u ulozi predatora protiv tri druga igrača koji pokušavaju preživjeti. Igra je u beta testiranju sve do ponedjeljka dostupna na PlayStationu 4 i Epic Games Storeu.

Sve do 3. travnja možemo isprobati i Resident Evil 3 mutliplayer komponentu imena Resident Evil Resistance, a radi se o također asimetričnom multiplayeru u kojem jedan igrač preuzima ulogu negativca i pokušat će eliminirati ostala 4 igrača u ulozi survivora. Resistance je za isprobavanje dostupan na svim platformama.

Besplatan za igranje na Steamu sve do 1. 4. je i odličan FPS Insurgency: Sandstorm. Ovo je must play za sve ljubitelje kvalitetnih FPS-ova, a ako vam se svidi igru možete kupiti za 50% popusta po cijeni od 15 eura.

Ovog vikenda pa sve do ponedjeljka na Steamu je besplatan za igranje i DCL – The Game, službena igra lige utrka dronovima u kojoj upravo radimo to – utrkujemo se dronovima zajedno protiv drugih igrača. Ako vam se igra svidi, moći ćete je nakon toga kupiti za 34% popusta.

Podsjećamo kako je vrijeme besplatnog igranja Football Managera 2020 produženo sve do utorka 31.3.

Zaista imamo što igrati na svim platformama. Barem do ponedjeljka. Što birate? I ako vam je poznata još neka besplatna igra slobodno nam to javite u komentarima.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano