Vijesti

[Glasina] Knights of the Old Republic Remake/nastavak u izradi?

Prema pisanju i informacijama portala Cinelinx, Knights of The Old Republic Remake mogao bi biti (ponovno) u izradi. O ovome se šuškalo puno ranije, još tamo 2015. godine. No, 2016. godine pojavila se informacija kako je EA stopirao remake zbog svoje poznate politike da su single player igre mrtve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cinelinx javlja da su im dva odvojena izvora rekla kako se radi na KOTOR Remakeu koji možda i nije samo remake, već donosi elemente iz KOTOR igara i spaja ih zajedno u novu igru koja donosi nove elemente i sasvim novu priču.

Isti izvori su već ranije Cinelinx portalu otkrili Star Wars projekt s Ewan McGregorom u glavnoj ulozi koji se par tjedana kasnije pokazao kao istinit. EA je shvatio kako mjesta na tržištu za nove Star Wars igre itekako ima, a nadu nam ulijeva i činjenica da je Vince Zampella preuzeo kormilo i strategiju EA studija koji će očito razvijati i single player igre, a ne samo Battlefield i sportske igre.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano