Vijesti

Glavni čovjek Assassin’s Creed Valhalle našao se usred seksualnog skandala i napustio je studio

Nije nam prvo drago što je Ashraf Ismail varao svoju ženu, a onda nam nikako nije drago što je zbog toga odlučio napustiti Ubisoft i Assassin’s Creed Valhallu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ashraf Ismail je osoba koja je kreirala i osmislila Assassin’s Creed: Origins – za mnoge najbolji AC, a na Valhalli je radio kao kreativni direktor što je jedna od najvažnijih uloga uopće u razvoju neke igre.

Na Twitteru je krenuo trend gdje žene koje rade u gaming industriji dijele svoje traume kroz koje su prolazile. Naime, mnoge od žena su seksualno napastovane i odlučile su o tome javno progovoriti.

Na svu sreću – Ashraf Ismail nije nikoga napastovao, nego je samo bio nevjeran. Izgleda da se previše uživio u ulogu glavnih likova iz Assassin’s Creed: Originsa, pa je odlučio spavati s kim želi.

Nakon što je dotična gospođica (Twitch streamerica) otkucala ljubavnika, gospodin Ashraf je iz moralnih razloga napustio Ubisoft i Valhallu što za nas igrače nije nikako dobro. Igra je tako otprilike 6-7 mjeseci prije izlaska, ostala bez čelnog čovjeka što nikada nije dobro.

Nadamo se da će gospođa Ismail pronaći snage i oprostiti preljub gospodinu Ashrafu, a da će se on opet vratiti jedinoj ljubavi koja ga nikad neće razočarati – igrama.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano