Vijesti

Glumac potvrdio treći Star Wars Jedi

Star Wars Jedi: Survivor u travnju je izašao s povećim tehničkim problemima koji su nas u većoj mjeri spriječili u uživanju u inače odličnoj igri. Tek prije nekoliko tjedana igra je dovedena u stanje u kojem je trebala biti po izlasku, međutim, problemima unatoč, Survivor je ostvario sjajnu prodaju u tolikoj mjeri da nastavak uopće nebi trebao biti upitan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače jedan od najproduktivnijih razvojnih studija u industriji radi na nekoliko projekata. Jedan manji tim dobio je zadatak te kreativnu slobodu napraviti nešto potpuno novo i divlje, čemu se silno veselimo, a veći dio Jedi tima već radi na trećem Jediu. To je potvrdio Cameron Monaghan, glumac koji je svoj glas dao protagonistu Calu Kestisu.

“Radimo na trećem Jediu i upravo smo u tom procesu”, izletjelo je Monaghanu na jednom Comic Con panelu. Objasnio je kako developeri već marljivo radi, a on strpljivo čeka na svoj red kada će ga pozvati nasnimiti što treba. Međutim, treći Jedi tek je na početku razvoja i Monaghan će se načekati prije nego li ozbiljnije prione poslu.

Uostalom, i game director Stig Asmussen Jedi podserijal od početka vidi kao trilogiju. Odnosno, barem ga je vidio kao trilogiju prije nego li je ranije ovog mjeseca napustio studio.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano