VijestiZanimljivosti

Goat Simulator 3 je u traileru imao djelić GTA 6 gameplaya. Take-Two ga je uklonio

Goat Simulator ove godine preskočio je broj 2, izašao je kao trojka u svojem drugom nastavku, a učinio je to trailerom-parodijom na Dead Island 2. U jednom od idućih šašavih trailera, koza iz igre poručuje da ćemo je gledati i u drugim igrama, režiser trailera u djeliću sekunde smontirao je scenu pljačke iz leakanih GTA 6 videa te aludirao na najiščekivaniju igru svih vremena, što je sada saznao izdavač Take-Two.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ovaj video više nije dostupan zbog autorskih prava od stane Take-Twoa”, sada je poruka koja se pojavljuje na Youtubeu umjesto trailera.

Developeri Goat Simulatora bi nakon još jednog sebi svojstvenog stunta mogli snositi i ozbiljne pravne posljedice. Drugačije je to od parodije na, primjerice, otvarajuću scenu iz Skyrima ili rekreaciju Dead Island 2 trailera, stoga nas iznenađuje da se nitko iz marketing tima nije konzultirao s pravnim odjelom.

Podrži FFA i riješi se reklama

Iza FFA stoji mala, ali strastvena grupa gamera. Kako bismo bili što aktualniji i održavali najaktivniji gaming forum na ovim prostorima, ulažemo vlastito slobodno vrijeme i novac. Ako smatrate da to zaslužujemo i ako ste u mogućnosti, možete nas podržati novčanim prilogom. Sa svakom kunom bit ćemo još bolji, a zauzvrat nudimo pogodnosti poput uklanjanja reklama s portala i unikatnih bedževa pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra