Vijesti

Godfall ipak neće zahtijevati PS+ za solo igranje

Naša objava od prekjučer kako Godfall, igru koja još nije prikazala neke posebne online mogućnosti, nećemo moći igrati bez interneta podigla je podosta prašine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Konzolaška PS5 ekskluziva Godfall nije live service igra, ali moći će se igrati kooperativno gdje bi nas igra sama, i bez da to uopće primijetimo, trebala spajati s drugim igračima. Pretpostavlja se i da je loot oko kojeg će se se sve okretati povezan direktno na servere pa je to pravi razlog zašto Godfall neće biti moguće igrati bez internet konekcije.

Barem na PS4 i PS5 za online mogućnosti potrebna je PlayStation Plus pretplata, stoga se logički nameće uvjet da bez pretplate nećemo uopće moći igrati Godfall, pa makar ga željeli igrati kompletno sami.

Međutim, na Twitteru je potvrđeno kako će se Godfall ipak moći igrati bez PS+. Kako? Ne znamo, odnosno pretpostavljamo da jedino neće biti moguće igrati s drugim igračima. Iako su informacije kontradiktorne, naravno da ipak vjerujemo developerima iz Gearboxa. Dakle, da pojednostavnimo. Bez interneta ne može, ali bez PS+ može.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano