Vijesti

Priprema se dosad najveća nadogradnja za Goodfall: “Ljubavno pismo fanovima”

Unatoč izostanku globalnog uspjeha, Counterplay studio i dalje marljivo nadograđuje Godfall. Sada pripremaju novu veliku, besplatnu nadogradnju koja bi trebala kompletno promijeniti igraće iskustvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadogradnja imena Exalted stiže 7. 4. i bit će najveća dosad. Na njoj su radili praktički od izlaska, prethodnih godinu i pol, a orijentira se na sve ono što su tražili fanovi. “Exalted nadogradnja nije samo ‘hvala’ fanovima koji su s nama od početka, već je i prilika novim igračima da iskuse svijet Aperiona”, kaže direktor Godfalla Daniel Nordlande.

Bolji coop

Umjesto tri igrača, Godfall će kooperativno moći igrati njih šest. Kampanja je poboljšana utoliko što su dodani novi likovi koji će dodatno pojasniti i proširiti priču, a dodatnu pažnju su dobila i oružja, pa će tako apsolutno svako od njih dobiti mogućnost tzv. “Timing Attacksa”.

Kada smo kod borbe, bit će dodan i novi skill koji će omogućiti igračima oporavak nakon knockdowna. A najvažnije od svega, igrači će u kooperativnom igranju moći oživljavati jedni druge.

Budući da se radi o looter naslovu, developeri su se posvetili dodatnim načinima organizacije i sortiranje inventoryja, a moći će se pospremiti i mijenati tri custom builda. Još više detalja pronađite na službenim stranicama developera.

Igra

Povezano