Vijesti

Godfall izgleda odlično u novom gameplay prikazu: Igra dolazi i na Xbox Series X/S?

Prvo ćemo objasniti drugi dio naslova, a onda ćemo uživati u launch traileru igre i novim gameplay detaljima koji izgledaju odlično. Zapravo je dojam kako kompletna igra pred izlazak izgleda jako ušminkano.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od ranije znate da je najavljeno kako Godfall stiže na PC i PS5. Nije se ni dalje ništa promijenilo jer Godfall igramo već od 12.11., no izgleda da je igra samo privremena PlayStation 5 ekskluziva. Godfall bi mogao doći na Xbox Series konzole u svibnju iduće godine. Ovaj podatak otkrio nam je PS5 launch trailer.

Sitna slova kažu “nije dostupna na ostalim konzolama do 12.5.2021. Sony je očito sklopio vremenski ekskluzivni deal koji izlazi u svibnju iduće godine.

Druga bitna novost vezana za igru je da smo dobili prilično dobar launch trailer. Moramo reći da igra grafički izgleda sve bolje. Trailer je miks gameplaya i priče i zaista je baš dobar.

Mi smo jako puno pisali o ovoj igri i jedva čekamo da se dokopamo primjerka za recenziranje jer još uvijek je teško odgonetnuti kakva će Godfall biti igra. Znamo da je slasher looter, no još uvijek ne znamo koliko će kampanja biti atraktivna i koliko će realno biti sadržaja jednom kada pređemo igru. Igra djeluje sve bolje i bolje i daje nam nadu da ćemo uživati u grindanju, skupljanju loota i opremanju naših ratnika.

Ako vas zanima još više detalja o igri svakako pogledajte ovaj video.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano