Vijesti

Godzilla i King Kong stigli su u Warzone, spektakl je to koji je ipak zabavnije gledati

Masivni novi event u Warzoneu trajat će dva tjedna, a krenuo je noćas spektaklom dostojnim jedne od najvećih kolaboracija zabavne industrije posljednjih godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zajedljivi će Warzoneu spočitati da postaje Fortnite, a oni još zajedljiviji (poput nas) zaključit će da je ovaj event zabavnije gledati nego igrati, posebno zbog toga što jučer, kada je sve kretalo, mnogi nisu mogli pristupiti serverima.

I dok smo očekivali da će se King Kong i Godzilla međusobno sukobiti kao u filmu prošle godine, oni su zapravo ujedinjeni u mržnji protiv 60-ak igrača, kada tokom dva navrata kroz meč krenu sijati svoj bijes. Onaj kadar iz teaser trailera u kojem kreću jedno na drugoga očito je bio lažan. Šteta, ali možda se ponovno posvađaju u naredna dva tjedna.

Vaše tijelo posebno želi Kong, koji će preskočiti zgrade kako bi stigao do vas, što izgleda spektakularno kada se dogodi prvi i narednih 10 puta. S druge strane, Godzilla se drži na distanci s koje napada plavim nuklearnim laserima.

Dok gledamo i igramo operaciju Monarch, ostaje žal jer ove dvije grdosije nisu aktivnije uključene. Većinu meča Kong i Godzilla su pasivni, a kada i krenu u napad, zabavno ih je izbjegavati i kontrirati im, ali ne možete im se posvetiti jer veću opasnost predstavljaju drugi igrači. Iznenađuje to što se Raven nije odlučio na PvE mod gdje bi se svih 60 igrača borili zajedno. E to bi bilo posebno.

Jezgra najlojalnijih Warzone fanova specijalne događaje poput ovog smatra nepotrebnima. “Nemaju što raditi u ozbiljnoj ratnoj igri”, slažu se, ali čak i da želimo povući paralelu s Fortniteom, razina posvećenosti Epic Gamesa događajima poput ovoga je neusporediva.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano