Vijesti

Gotham Knights će imati originalnu priču i nesmetan co-op

Gamesradar je u ekskluzivnom intervjuu s WB Gamesom saznao novosti vezane za nedavno najavljeni Gotham Knights. Kreativni direktor igre Patrick Redding i producent Fleur Marty odlučili su podijeliti par informacija vezanih za radnju i co-op.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priča Gotham Knightsa bit će u potpunosti nova i nikad do sad ispričana, niti će se nadovezati na već postojeće stripove. Gotham Knights već postoji u svijetu stripa, pa su pretpostavke bile kako će igra povući neke naracijske elemente upravo iz tog serijala. Međutim, Fleur Marty odbacio je takve poveznice. „Ovo je nova priča. Nećemo ponovno prepričavati već viđene priče,“ izjavio je Marty.

Njihova želja bila je postojeće predstavnike Gotham Knightsa (Bat Girl, Red Hood, Nightwing, Robin) spojiti na originalan način. „Jedan od naših ciljeva bio je pozabaviti se manje poznatim aspektima Batmanovog svemira, koji još nisu bili istraženi u igrama“, objasnio je Redding, “i došli smo do njegove obitelji, koja je temeljni element njegovog svemira. Svaki član te Batman obitelji se razvio i odrastao je na svoj način i svatko od njih ima svoj način borbe s kriminalom. Rekao bih da je to bila polazišna točka. Nakon toga smo počeli gledati u kojem dijelu Bat-svemira bi mogli napraviti stilski izbor koji će biti drugačiji od svega dosad. Gledali smo novija izdanja, naročito Court of Owl. Imali smo velike sreće što smo u dobrim odnosima s DC-jem, kao i što je izbor pao na Court of Owl čija je priča relativno nova. U razgovoru s ljudima iz DC-ja pokušali smo odgonetnuti koji je najbolji način interpetacije tih ideja i likova, te u konačnici kakvu bi igru svi željeli vidjeti.“

Fluidni co-op

Co-op Gotham Knightsa bit će pun slobode, nesmetanog istraživanja, a postojat će i mogućnost mijenjanja likova u bilo kojem trenutku. „Možete ići izvan Gothama kao i unutar njega“, objašnjava Marty, “i naravno možete uzeti svog lika kada posjećujete tuđi Gotham City. Sve će se to događati nesmetano, na način da možete biti u potpuno različitim dijelovima grada i u bilo kojem trenutku se možete naći i započeti novu misiju.“

Osim toga, WB Games će omogućiti da vi i prijatelj igrate s istim likom. „Ako vaš prijatelj kao i vi  igra s Batgirlom, u co-opu oboje možete imati istog lika. U bilo kojem trenutku možete tog lika promijeniti odlaskom do The Belfryja, koji će biti vaša baza.“ The Belfry je tajno sjedište Gotham Knightsa sagrađeno unutar starog Wayne tornja u srcu Gotham Cityja.

Gotham Knights dolazi na PS4, Xbox One, PS5, XboxSeries X i PC 2021.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano