Vijesti

Hakeri su uspješno probili Denuvo u još jednoj igri

Hakeri su u 2022. uspjeli probiti samo jednu igru zaštićenu Denuvo DRM-om. Bio je to Dying Light 2, međutim, 2023. godina krenula je puno bolje za piratsku scenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, nakon što je jako brzo probila zaštitu za Hogwarts Legacy, Empress grupa sada je to isto uspjela napraviti i po pitanju Resident Evila 4 Remakea. Trebalo im je 52 dana od izlaska igre. Uspjeh po Empress je tim veći kada uzmemo u obzir da je RE4 Remake imao čak četiri razine zaštite, te da je korištena posljednja verzija Denuva.

S druge strane, Dead Island 2 i Star Wars Jedi: Survivor još uvijek odolijevaju napadima, međutim, ako je suditi po najavama, pitanje je vremena kada će se i oni otvoriti prema piratima. Po nekim najavama, idući na redu je Star Wars, budući da za Dead Island 2 ne vlada toliki interes igrača.

No vratimo se na Resident Evil, i to na Village, koji se svojevremeno pokazao boljim u crackiranoj izvedbi. Naime, Denuvo je tada znatno usporavao izvođenje na PC-ju, stoga su se brojni igrači s validnim licencama odlučili upravo igrati tu verziju igre. Premda ne možemo reći da Resident Evil 4 Remake ima poteškoća čak i s Denuvom.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano