Vijesti

Half-Life: Alyx je prequel, izgleda fantastično i izlazi u 3. mj. 2020.

Half-Life: Alyx je VR igra, to ne trebamo više ni napominjati, ali ne radi se o nekakvom projektu sa strane već o punokrvnoj Half-Life igri kakvu smo čekali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Alyx je smješten između Half-Life 1 i 2, razvijen je u Source 2 pokretaču, a igrat ćemo u ulozi Alyx Vance koja će s Eliem graditi pokret otpora.

Kako Valve tvrdi, ovaj naslov je rađen iz temelja za VR, ali to ne znači da će zaostajati po ičem od klasičnih HL igara. Tako će HL: Alyx imati veliki svijet za istraživati, tu će biti puzle i zagonetke, razarajuće napucavanje i kako tvrde – priču dostojnu serijala.

Da će ovo biti punokrvna igra, samo u VR okruženju pokazuje i cijena koja će iznositi 60 eura, a kako bismo nabavili sav potreban hardver i igrali ovo u fantastičnim detaljima kakvi su prikazani u traileru imat ćemo vremena još nešto više od 4 mjeseca. Dakle, kao i zbog Half-Life 2 kad su se prodavali organi viška za upgrade računala, Alyx će nastaviti tradiciju i pokušati dokazati da VR ipak nije nekakav gimmick.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano