Vijesti

Valve je objavio tri gameplay videa za Half-Life: Alyx i zaista su fantastični

Zašto je ovo morala biti VR igra? Odgovor na to pitanje zna Valve koji zasigurno želi povećati prodaju Valve Indexa – premium VR headseta kako ga oni sami nazivaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Moramo priznati da ne znamo i da to nije očito iz načina na kojeg vidimo glavnog lika – ne bismo nikad rekli da je ovo jedna VR igra. Half-Life: Alyx zaista izgleda fantastično. Ne za jednu VR igru, već mislimo općenito – izgleda kao prava “AAA” blockbuster igra.

Dovoljno je samo pogledati prvu minutu ovog gameplaya videa i sve će vam biti jasno.

I dalje je tu prisutna ona poznata Half-Life fizika i interakcija s predmetima u svijetu, napeta atmosfera koja će još više itekako doći do izražaja u VR okruženju i jednostavno od prve sekunde osjeti se taj poseban Half-Life štih koji ima samo Half-Life. Sve to u jednoj VR igri.

Half-Life: Alyx podržat će sve kompatibilne PC VR headsetove, iako će najbolje iskustvo igranja biti na Valve Indexu. Ne znamo koliko vas će kupiti navedeni VR headset zbog igre, no prilično je jasno da će Half-Life: Alyx biti do sada najbolja VR igra uopće.

Half-Life: Alyx je prva Half-Life igra nakon 2007. godine i sigurni smo da će pokupiti maksimalne hvalospjeve, samo je pitanje koliko će ljudi biti spremni uložiti novaca u VR headset.

Igra izlazi već 23.3.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano