Vijesti

Lansiran je besplatni Halo Infinite multiplayer, iznenadno, tri tjedna ranije

AŽURIRANJE VIJESTI, 15. 11. u 19:30 sati
Kao što smo i pretpostavljali, Microsoft je zaista iznenadio te lansirao Halo Infinite besplatni multiplayer. Preuzmite ga na Xbox konzolama ili na Steamu ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

AŽURIRANJE VIJESTI, 15. 11. u 13 sati
Da bismo danas zaista mogli zaigrati multiplayer Halo Infinitea možemo pretpostaviti iz dva dodatna poteza Microsofta.

  • Microsoft je igračima već krenuo dijeliti armore (dobit ćete ga ako ste prehodno prešli neku Halo igru)
  • Microsoft je uklonio datum izlaska multiplayera s Xbox Storea

STARA VIJEST, 14. 11.
Danas Xbox slavi svoju 20. godišnjicu, od 19 sati zaključit će je prezentacijom na kojoj očekujemo nove prikaze najiščekivanijih igara, a ako je suditi po indikacijama, čini se da će nas iznenaditi iznenadnim lansiranjem Halo Infinitea, odnosno njegovog F2P multiplayera.

Što se događa? Evo popisa:

  • U kodu Xbox Storea spominje se 15. 11.
  • Podižu se datoteke na Steam
  • Podižu se serveri
  • Pringles je postavio Halo Infinite 2XP kampanju s timerom koji završava sutra (uklonjen je prije koji sat, ali ostao je dokaz)

Xbox definitivno nešto smjera. Neki izvori navode kako će uz besplatni multiplayer Microsoft lansirati i kraći demo za kampanju, a pametniji ćemo biti sutra poslije 19 sati.

Halo Infinite originalno je zakazan za 8. 12. Svi multiplayer modovi bit će besplatni za igranje, a kampanja će biti dostupna unutar Game Pass pretplate za Xbox One, Series S i X konzole te PC.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano