Vijesti

Halo Infinite multiplayer bit će potpuno besplatan i na Xbox Series X-u ide na 120FPS-a

OK, ovo je prilično velika vijest. Halo je oduvijek bio ogromna multiplayer igra i mnogi su zapravo kupovali Halo zbog multiplayera. Danas su 343 Industries i Microsoft potvrdili da će Halo infinite MP biti skroz besplatan za sve igrače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To znači da nećete morati kupiti Halo Infinite da biste igrali multiplayer. Ako vas ne zanima single player komponenta igre, multiplayer igrate džabe.

Potvrđeno je da će Xbox Series X verzija raditi u dosad za konzole nezamislivih 120FPS-a. Ono što bi svakako Microsoft trebao učiniti je maknuti restrikciju da free to play naslovi trebaju isto imati Xbox Live Gold pretplatu. Ako ćemo vjerovati glasinama, MS bi mogao uskoro u potpunosti ukinuti pretplatu, pa onda odlazak Haloa u F2P vode ima još više smisla.

Nakon Infinitea, Halo neće prema sadašnjoj viziji 343 Studiosa dobivati klasične nastavke, već će se multiplayer stalno nadograđivati i širiti te će postati više live service igra.

Kampanja će s druge strane dobiti ekspanzije.

Biti će zanimljivo vidjeti koliko će sadržaja imati multiplayer segment igre na launchu, a koliko toga će biti dodano naknadno. I ne, igra neće imati battle royale mode.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano