Vijesti

Halo Infinite multiplayer izgleda odlično, ali igra i dalje nema datum izlaska

Xbox je imao fantastičnu konferenciju koja je većinu nas oduševila i natjerala da provjerimo svoje bubrege jer želimo kupiti Xbox Series X, no jedna igra je pomalo razočarala. Ne mislimo na ovo što smo vidjeli, nego na činjenicu da nam Microsoft nije pokazao Halo Infinite kampanju, a još uvijek igra nije dobila čvrsti datum izlaska. Samo smo dobili “Holiday 2021” što nismo očekivali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako nismo vidjeli kampanju, moramo priznati da multiplayer izgleda odlično. Podsjeća pomalo na stari i dobri Halo 3, samo s puno boljim vizualima i tečnijim gameplayom. Grafički izgleda jako impresivno.

Multiplayer će biti besplatan za sve i od prvog dana podržat će cross-play između PC-ijaša i Xbox igrača. Multiplayer ćete moći igrati na maksimalnih 120FPS-a što je zaista impresivno.

343 Industries i Xbox obećali su da će veterani, ali i novi igrači biti oduševljeni multiplayerom. Čekamo samo još datum izlaska i neka nam pokažu pravi gameplay prikaz kampanje. Igra će naravno od prvog dana biti dostupna na Game Passu. Više detalja o samom multiplayeru bit će poznato večeras.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano