Vijesti

Halo Infinite u svojoj trećoj sezoni traži novu šansu od igrača

Krenula je treća sezona Halo Infinite multiplayera. Echoes Within donosi najviše novog sadržaja za Infinite dosad s novom velikom mapom, novim oružjem te opremom i novim modovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stigle su tri nove mape. Prva, Oasis bit će dijelom Bit Team Battle playliste za 8 protiv 8 igrača s vozilima poput Warthogsa, Ghostsa i Waspa. Chasm i Cliffhanger su arena mape za bližu borbu. Bandit Rifle je manualni DMR – novo UNSC oružje, a Shroud Screen je svojevrsna dimna bomba.

Escalation Slayer je novi mod i igra se poput Gun Gamea iz Call of Dutyja. Sa svakim idućim killom dobit ćete novo oružje i opremu, a pobjednik je onaj tko prije odvrti 11 killova s 11 različitih loadouta. Tu je i novi battle pass s preko 100 novih predmeta, a Echoes Within će imati i tri vremenski ograničena eventa, od kojih će dva biti narativna, a u trećem ćete imati priliku osvojiti dva nova ekskluzivna Armor Corea.

343 Industries želi biti bolji

Halo Infinite je izašao krajem 2021. godine i nije se uspio nametnuti kao veliki hit poput prethodnika. Najviše zbog promašene politike mikrotransakcija na launchu. Kada je ekipa iz 343 Industriesa odlučila popraviti stvari, sezone su se produžile, a novi sadržaj razvodnio. Šef multiplayer komponente Sean Baron nada se da će treća sezona vratiti Halo Infinite tamo gdje ga svi žele.

“Uvjeren sam da ćemo uhvatiti ritam te da ćemo kompletno izbjeći preduge sezone”, smatra Baron. “Bit ćemo dosljedniji. Nastavit ćemo razvijati Infinite u suradnji s igračima. Usredotočeni smo na treću sezonu, kao što Chief kaže, spremni za povratak na posao.”

Halo Infinite i s Echoes Within sezonom ostaje besplatan za multiplayer igranje za PC i Xbox.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano