Vijesti

Kreator Haloa i Destinyja prešao je u Netflix raditi novu AAA igru

Baš jučer smo pisali o duetu voditelja Halo franšize koji su u posljednje vrijeme napustili 343 Industries i Microsoft. Frank O’Connor bio je voditelj Halo franšize u Microsoftu, a Joseph Staten je kao kreativni direktor Infinitea uletio spasiti što se spasiti može. Ne zna se što slijedi za O’Connora, ali saznali smo novu destinaciju potonjeg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Joseph Staten prešao je u Netflix, za kojeg će raditi prvu veliku igru uopće od kada je ta kompanija pokrenula diviziju za videoigre. Netflixu su dosad u fokusu bili isključivo mobilni naslovi, a Staten će voditi razvoj potpuno nove multiplatform AAA igre, priopćio je na Twitteru.

Otkriva kako će dio njegovog posla biti suradnja s drugima na razvoju svijeta ispunjenog legendarnim likovima, dubokim misterijama i beskrajnim avanturama. Osim toga, o Netflixovoj AAA igri ne znamo ništa drugo.

Staten je, još u Bungieju, imao veliku ulogu u razvoju prva tri Halo naslova, a bio je i glavni pisac za Destiny. Njegova ekspertiza su kreativnost i stvaranje, neupitan je njegov utjecaj u Halo i Destiny univerzumima, stoga nas jako zanima što je iduće za Statena.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano