Vijesti

Halo:Infinite troši i do gigabajt prometa po odigranoj partiji

I dok druge online multiplayer igre troše po nekoliko desetaka megabajta internet prometa po satu igranja u Halo Infiniteu pojavio se dosad nezabilježen problem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime studio 343 Industries u jednom od posljednjih ažuriranja nešto je zeznuo, a produkt pogreške je taj da Halo Infinite po odigranom online meču potroši stotine megabajta internet prometa. Samo po sebi mnogim igračima to ne radi problem, međutim, ne igraju svi na konekcijama s neograničenom potrošnjom, a drugima je download brzina jednostavno preniska.

Problem je otkrio NicmeistaR na Twitteru. I dok sami meč potroši tek desetak megabajta, Halo Infinite u pozadini izvodi radnje teške 300 do 900 megabajta. “Nakon otprilike dva meča potrošilo je preko gigabajt prometa”, istražio je NicnmeistaR. I ne samo njemu. Svim igračima, kako na Xboxu tako i na PC-ju. Ubrzo su se javili i developeri.

Ipak popravljeno

“Istražujemo zašto Halo Infinite preuzima dodatne podatke. Poboljšanje će biti uključeno kroz redovno ažuriranje u kolovozu”, napisali su na Twitteru, na što su igrači pobijesnili. Nakon stotina bijesnih komentara, 343 je ipak požurio s popravkom i čini se da je sada bolje.

Sada meč Halo Infinitea potroši 30-ak megabajta prometa, što je i dalje poprilično za jednu online multiplayer igru, ali i znatno bolje nego ranije te praktički zanemarivo s modernim konekcijama.

Međutim, neki kritični problemi su i dalje prisutni u Infiniteu. Primjerice, onaj sa sinkronizacijom koji se manifestira neregistracijom melee udaraca u igri.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano