Vijesti

Hasan se snimio kako bi dokazao da nije Kojima; I dalje mu ne vjeruju

Nitko nikada nije čuo za Blue Box Studio koji je odjednom odlučio financirati Sony za fotorealističnu igru Abandoned. Sve oko studija bilo je toliko čudno, te još uvijek jest, da je cijeli internet sumnjao da se ustvari radi o prevari iza koje stoji Hideo Kojima s novim Silent Hillom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I zaista, iza Blue Boxa i navodnog šefa studija Hasana Kahramana, za kojeg nitko nikada nije čuod, stoji preko 10 podudarnosti s Kojimom nakon kojih je teško ne posumnjati. Uostalom, Kojima i Hasan dijele inicijale, a čak im i imena znače isto u njihovim prijevodima (Heroj, Hideo – Kahraman).

Sve to generiralo je dosad neviđeni hype po internetu. Proučavaju se twitovi, kadrovi iz trailera, traže se skrivene poruke… Čak su i posvađani Hideo i Konami ponovno followali jedni druge na Twitteru.

U jednom trenutku nastao je preveliki pritisak na navodni Blue Box Studio, toliki da je Hasan snimio video poruku. I to ponovno u 3 ujutro, kada na Twitteru postaju Japanci, a ne Europljani.

“Pozdrav, ja sam Hasan Kahraman. Prava osoba, nisam Hideo Kojima, nisam glumac i ne radim na Silent Hillu”, poručio je svima pomalo uplakanim pogledom.

Najbolje od svega? Ljudi mu još uvijek ne vjeruju. Ako iza svega zaista ne stoji Kojima, Hasan i ekipa su si sami krivi. U marketinške svrhe sami su stvorili misteriju, privid da rade na Silent Hillu, otišli su predaleko i sada trebaju zadovoljiti enormna očekivanja javnosti. Abandoned više nije obična igra, kao što to svojevremeno nije bio ni No Man’s Sky.

Ne pomažu ni ovakvi twitovi.

Više o Abandonedu, koji nije Silent Hill i koji bi trebao pružiti “dosad neusporedivo igraće iskustvo”, više ćemo saznati uskoro.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano