Vijesti

Izgleda da je PS5 ekskluziva Abandoned totalno propala

Pamtimo ga po teaser traileru koji je promovirao čak i Sony, a zatim ga pamtimo i prema kontroverznom marketingu kojim je kreator Hasan Kahraman lažno promovirao svoj Abandoned i to povezujući se s Kojimom, Silent Hillom…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najavljivan je i ekskluzivan demo, koji se u jednom obliku i pojavio na PS Storeu, ali na kraju je ispao veliko razočaranje u obliku već viđenog trailera. Hasan je poručio kako se demo unutar aplikacija nalazi i demo, “kojeg samo treba otključati zakrpom”, što nikada nije napravio. Nakon manipulacija, Hasan se iznenadio “količinom dobivene mržnje”, a nama je postalo sasvim jasno da je Abandoned jedna velika prevara.

Lance McDonald, čovjek koji je svoje ime stekao modiranjem PS4 verzije Bloodbornea sada je prvi primijetio kako je s Twitter profila developera nestala većina postova koje opisuju specifične mogućnosti Abandoneda.

U jednom od obrisanih postova, onom od prije 3 mjeseca, stajalo je i obećanje developera kako će igrivi demo izdati “uskoro”. Međutim, Hasan jaše i dalje. U novom obraćanju na Twitteru, totalno nepovezanom s ovim iznad, poručuje kako i dalje naporno radi na igri. “Važno je da je demo stabilan i spreman za izdavanje”, kaže. Ali tko mu više vjeruje?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano