Vijesti

Hideo Kojima već snima glazbu za svoju novu igru; ona je i službeno potvrđena.

Što novoga sprema Hideo Kojima? Nakon odveć pretencioznog Death Strandinga je li to novi Silent Hill nastavak? Je li to novi MGS nastavak? Je li to novi Syphon Filter kao što se sramežljivo šuška? Nadamo se da nije ovo posljednje. Prejednostavno je to za njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon objave vijesti iz Kojima Productionsa su se i službeno oglasili. Studio radi na novom projektu za kojeg traže najbolje talente u industriji da im se pridruže u Tokiju.

Zasad znamo tek da Hideo voli trolati. Nakon što se dugo vremena pričalo kako su se Sony, Konami i Kojima udružili za rad na novom Silent Hillu, iz studija su prije 7 mjeseci objavili hint u obliku Pyramid Heada (kultni SH protivnik) uz poruku “sljedeći tjedan”, a nije se dogodilo ništa. Bilo je to prije 7 mjeseci.

Zatim je početkom ljeta slikom kreativnog nereda na radnom stolu kojim dominira Bridge baby iz Death Strandinga sam Kojima objasnio proces kojim kreira nove igre sa svojim najbližim suradnicima, a nešto kasnije popularni crtač horor mangi Junji Ito objavio je kako pregovara s Kojimom. Podsjećamo, radi se o čovjeku s kojim je svojevremeno 2014. već bila dogovorena suradnja na razvoju Silent Hill PT-a.

“Prvo snimanje ove godine”

Kako bilo, Kojima Productions definitivno radi na nečemu, a dobili smo i prvi konkretan dokaz. Ludvig Forssell, glazbeni producent i kompozitor koji radi za Kojimu (MGS V i Death Stranding) objavio je sliku s orkestrom iz koncertne dvorane u Kawasakiju.

Dakle, radi se na prvom snimanju glazbe uopće ove godine. Za koju igru tek ćemo saznati. Vjerujemo da nećemo čekati predugo. Poznavajući Kojimu glazba se snima upravo za prvi trailer kojeg nitko neće razumjeti.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano