Vijesti

Kojima je u pregovorima s popularnim crtačem horor mangi Junjijem Itom oko nove igre

Ovih dana održava se najpopularnija konvencija stripova na svijetu – Comic-Con. Zbog trenutne situacije u SAD-u, ove godine se konvencija događa u malo izmijenjenom izdanju. Umjesto San Diega, svi programi se prenose preko njihove internet stranice. U jednom takvom online razgovoru s fanovima, popularni crtač horor mangi Junji Ito priznao je kako pregovara s Hideom Kojimom oko nove igre. Junji Ito izjavio je: “Poznajem Kojimu i razgovarali smo o njegovoj horor igri koju radi i pozvao me da radim na njoj, ali ne mogu vam dati nikakve detalje.“

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo je kako je upravo Ito bio crtač kojeg je Kojima potpisao za rad na Silent Hill PT-u, no čitav projekt je propao prije Itovog prvog crteža. Nagađanja oko oživljavanja Silent Hillsa krenula su u ožujku nakon što se pročulo kako Sony pokušava smiriti tenzije izmeđe Kojime i Konamija. Nekoliko tjedana kasnije, Suehiro Maruo, još jedan priznati crtač horor mangi, dao je naznake kako radi na nečemu vezanom za Silent Hills. Ubrzo nakon toga ljudi iz Konamija su opovrgnuli glasine, ali su također izjavili kako nikako ne zatvaraju vrata novom SH naslovu.

 Odmah nakon završetka rada na Death Strandingu, Kojima je priznao kako mu je velika želja napraviti najstrašniju igru svih vremena. Kako će se ta igra zvati, i hoće li ikada ugledati svjetlo dana, pravovremeno ćemo vas obavijestiti.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano