Vijesti

Horizon online naslov je, izgleda, preživio otkaze i otpuštanja

Kratka faza potpunog fokusa na razvoj live service naslova rezultirala je velikim valom otkaza i, kako poručuju iz Sonyja, revidiranjem strategije. Brojni projekti su otkazani, uključujući The Last of Us multiplayer projekt te Twisted Metal igre, oboje live service karaktera, a dok procjenjuje ostale slične projekte, jedan je navodno prošao neokrznut.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radi se o Horizon multiplayer igri koja je još uvijek živa, piše novinar Jason Schreier. Inače, projekt je službeno potvrđen prije dvije godine s kompletno novom postavom likova, ali u istom univerzumu. Prošle godine procurio je prvi prikaz iz razvojnog okruženja i tada su reakcije bile podijeljene, ponajviše zbog cartoonish vizualnog stila, ali iz gledišta igranja to je svakako Horizon naslov na kakvog ste naviknuli.

Na projektu unutar Guerilla studija navodno radi izdvojeni tim. Ostatak studija punom parom radi na trećem velikom Horizonu i svojevrsnom zaključku Aloyine priče, a unutar studija u produkciji je navodno još jedan veliki neotkriveni projekt.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano