Vijesti

Horizon Zero Dawn TV seriju predvodi kreator The Umbrella Academy

I dok veliki Netflixov hit The Umbrella Academy ulazi u svoju posljednju, 4. sezonu, njezinom kreatoru Steve Blackmanu dodijeljena je TV adaptacija Sonyjeve PlayStation ekskluzive Horizon potvrdio je Netflix.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Blackman je s Netflixom potpisao višegodišnji ugovor pod kojim će pisati i producirati nekoliko projekata. Velika želja mu je bio raditi na Horizonu, a drugi je SF projekt Orbital.

“Horizon Zero Dawn je iznimno dobro osmišljena igra sa sjajnim prizemnim likovima kakvi se ne viđaju često u igrama. Guerilla Games je stvorio nevjerojatno bujan i živahan svijet čovjeka i stroja koji se na nalaze na putu sudara prema zaboravu. Njihovo spasenje stiže u liku mlade ratnice Aloy, koja nema pojma da je ona ključ spasenja svijeta”, Blackman objašnjava plot koji će se temeljiti na prvoj igri, prije nego li potvrdi kako će upravo Aloy biti glavni lik.

Blackmanu u pisanju Horizon TV serije pomaže Michelle Lovretta (The Umbrella Academy, Killjoys, Lost Girl…) i oboje su, kako kažu, jako uzbuđeni što sudjeluju u adaptaciji globalno popularne video igre.

Povezano