Vijesti

I ove godine novi Call of Duty ima ekskluzivni mode samo za PlayStation igrače

Activision i Sony nastavljaju marketinško partnerstvo kroz Call of Duty serijal koji se vuče kroz praktički cijelu aktualnu generaciju konzola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je Modern Warfare godinu dana imao ekskluzivni Special Ops Survival mode samo za PS4 igrače, identičnu stvar će ponoviti i s Black Ops Cold Warom.

Poseban mode Zombies Onslaught bit će ekskluzivan za PlayStation igrače. Radi se o kooperativnom survival modeu za 2 igrača gdje ćemo se boriti s valovima zombija. Gameplay trailer izgleda prilično zabavno, ali realno radi se tek o okrnjenom klasičnom Zombies modeu.

S druge strane, tradicionalni i svima dostupni Zombies mode ponudit će novu priču, nove likove i kooperativni gameplay za do 4 igrača. Dakle, valovi neprijatelja, perkovi, automati za kupovinu oružja i nadogradnji…

Ali donijet će i jednu veliku promjenu u odnosu na prošle Black Ops nastavke. Naime, umjesto samo s pištoljem igra će se moći započeti s ranije već osvojenim i nadograđenim oružjima, a kada procjenite da dalje više ne ide, možete pozvati helikopter i uspješnom evakuacijom spremiti napredak.

Call of Duty: Black Ops Cold War igramo od 13. 11. na PC, PS4, PS5, XONE, XSX i XSS. Jesmo li sve nabrojali? Jesmo. To je to.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano