Vijesti

Kasuga u novom prikazu za Like a Dragon: Infinite Wealth nosi gaće. Izlazi u siječnju

Ranije ove godine, studio Rya Ga Gotoku najavio je osmu veliku Yakuza igru. Pod imenom Like a Dragon: Infinite Wealth, serijal će na zapadnom tržištu odbaciti ime Yakuza. Razlog tomu je dosad najveći uspjeh prodajom igre Yakuza: Like a Dragon, čija telemetrija ukazuje na najveći broj rookie igrača, pa će studio i izdavač blagim rebrandingom pokušati doći do nove publike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priliku za testiranje imat će već početkom iduće godine. Naime, na RGG Summitu upravo je otkriven datum izlaska za 26. 1. 2024., kada će Ichiban Kasuga i Kazuma Kiryju debitirati kao duo protagonista.

Ranije ovog ljeta Infinite Wealth ostavio je dobar dojam debitantskim trailerom, u kojem se Ichiban budi gol na plaži na Havajima. Srećom, u novom prikazu Ichi nosi gaće, a nadamo se da će ih nastaviti nositi i u Yokohami. Da, nova Yakuza igrat će se na dvije lokacije.

Kiryju broji zadnje dane

U novom prikazu Ichi ubrzo nakon buđenja na plaži, ne sjećajući se baš ničega, naiđe na Kiryua koji, čini se, boluje od neizlječive bolesti. Jedan nema što izgubiti, a drugom treba sve, pa nas tako očekuje još jedan uspon od samog dna, svojstven serijalu. Očekujte stara i nova lica, nove mafije i još puno dobrog humora.

Osim 10-minutnog story trailera, izdan je i 5-minutni gameplay prikaz. osim standardne borbe i ponekog novog poteza i stila, Havaji sami po sebi donose neke nove izazove i poslove, uključujući i dostavu hrane te snimanje reklama, vraća se party sistem, a ispod pogledajte i ostale bizarne aktivnosti zbog kojih volimo ovaj serijal.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano