Vijesti

Iduća igra tvoraca No Man’s Skya bit će velika i ambiciozna

„Velika i ambiciozna“, zvuči poznato. Sean Murray je u razgovoru za Polygon otkrio kako je njegov razvojni studio u vrlo ranoj fazi planiranja idućeg projekta. Hello Games je prošao kroz sito i rešeto sa svojom dugoočekivanom i medijski popraćenom igrom No Man’s Sky.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Malo koja igra je toliko razočarala prilikom izlaska. Sumnjivi marketinški potezi stvorili su krivu sliku o igri i potpuno nerealna očekivanja. Tek godinama kasnije Hello Games se potrudio raznim zakrpama i ažuriranjima popraviti iskustvo igranja i danas je No Man’s Sky sličniji igri kakvu su svi očekivali prije nego li je izašla u prodaju.

Potaknuti iskustvom i nadamo se skloniji istini, Hello Games kreće s radom na novoj igri. Sean „The Truth“ Murray zanimljivo je opisao novi projekt: „Bit će to velika i ambiciozna igra kao No Man’s Sky.“ Nadodao je kako neće biti nastavak njihove popularne igre, već samostalni naslov.

Također je objasnio kako će ovaj put pokušati izbjeći veliku medijsku popraćenost i više se posvetiti radu na igri. To su sve informacije s kojima je Sean htio zasad izaći. Hoće li nam stvorena očekivanja i ovaj put biti prevelika, ili će ipak studio ići na faktor ugodnog iznenađenja, vrijeme će pokazati.

Povezano