Vijesti

Idući tjedan stiže prvi Resident Evil 8 gameplay prikaz

Resident Evil Village još uvijek nije dobio datum izlaska osim onog okvirnog koji su otkrili hakeri – travanj ove godine. Kako dosad još uvijek nije predstavljen gameplay pobojali smo se kako bi i ova igra mogla biti odgođena, ali Capcom će i tu bojazan otkloniti idućeg tjedna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U četvrtak 21. 1. u jezivih 23 sata popularna podkasterica i streamerica @BlondeNerd pomoći će producentima igre predstaviti novi gameplay. Prvi dosad, a dobit ćemo i novi trailer.

Budući da Capcom ove godine slavi 25. godišnjicu ovog legendarnog serijala, očekujemo i pokoje iznenađenje te poprilično uzbudljivo večer za sve fanove Resident Evila.

Podsjećamo, Resident Evil Village nastavlja se direktno na Resident Evil 7 iz 2017. Ovaj direktni nastavak trebao bi završiti priču koju je započela sedmica, a developeri su dosad već obećali raznolikiji gameplay od prethodnika te nekoliko eksperimenata koje dosad nismo doživjeli u serijalu. Nadamo se da će nam neke od njih Capcom otkriti već u četvrtak.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano