Vijesti

Ova igra je na PS Storeu snižena 98% i košta samo 1,74 kune

Ne znamo je li u pitanju greška, ali kako god bilo, činjenica je da se na PS Storeu dogodilo nešto što još nikada dosad nismo doživjeli. Jedna igra je snižena 98%.

Radi se o Indie igri Defunct. Nikada dosad nismo čuli za igru, pa ćemo je pokušati objasniti najbolje što možemo iz gameplay videa. U Defunctu koji izgleda poprilično zabavno upravljamo brzim futurističkim motorom kroz otvoreni cilj gdje nam je zadatak što prije doći do cilja.

Defunct Gameplay Trailer

Kako kaže opis igre, nalazimo se u posthumnom svijetu koji su nastanili roboti. Mi smo također robot koji je očito doživio nekakvu nesreću, polupan je, a zadatak je stići do vlastitog broda koji polijeće u točno određeno vrijeme. Defunct je izašao i na Steamu, tamo se prodaje za 10 eura i prevladavaju većinski pozitivne ocjene koje većinom hvale potencijal uzastopnog ponavljanja igre. Naime, igra se brzo prelazi, ali poželjet ćete je preći ponovno kako biste pronašli bržu rutu do cilja

Kako bilo, za dvije kune se definitivno se isplati uzeti i zabaviti na koji sat. Ali postoji caka. Ako nemate PS+ Defunct ćete platiti čak 3 puta više. 7 kuna i 49 lipa.

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close