Vijesti

Igrači optužuju Sony za sabotažu The Callisto Protocola

The Callisto Protocol je izašao, pokupio je prosječne ocjene, a jedan od razloga zašto nije bilo bolje svakako je jako loša tehnička optimizacija. Ali samo na PC-ju i Xboxu. PlayStation je Striking Distance studiju ponudio pomoć u optimizaciji PS5 verzije, koja se zato na toj konzoli izvodi skoro pa savršeno. Što se nekima ne sviđa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Twitteru su se developeri ispričali za tehničke probleme na drugim platformama, potom najavili patch, međutim, u komentarima pljušte optužbe da je Sony sa svojim optimizacijama zapravo sabotirao druge verzije igre.

Podsjećamo, Sony je osigurao marketing za debitantsku igru Schofieldovog novog studija, s čime u paketu stiže i ljudska podrška. Osim ustupljenog studija za mocap, na igri su radili brojni inženjeri iz PlayStationovog Visual Artsa. Njih čak 150 je navedeno u creditsima na kraju igre, a rezime suradnje su gotovo pa savršene performanse na PS5. Za razliku od PC-ja i Xboxa.

Vjerujete li da su Sonyjevi inženjeri sabotirali izvedbe The Callisto Protocola na drugim platformama?

ffa anketa

Vjerujete li da je Sony sabotirao The Callisto Protocol za PC i Xbox?

  • Ne 68%
  • Da 32%
Hvala ti 🎉

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano