Igrači pokušavaju natjerati Valve da napravi nastavak Half-Lifea

Može li to biti dovoljno da nam Valve napokon da taj Half-Life 3?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prilično neočekivan je bio potez Valvea kad je uz početak jesenske rasprodaje na Steamu najavio i prigodnu dodjelu nagrada ne bi li unio malo raznolikosti i da nam kupovanje igara ne bi postalo automatiziran i dosadan proces.

Popis nagrada je sljedeći (prijevod je slobodan, a originalna imena potražite na Steamu):

Po naslovima kategorija može se zaključiti da se dodjela nagrada ne ograničava na 2016. godinu, a posebnu pažnju treba obratiti na posljednju kategoriju. Ona je ostavljena prazna i igračima je dopušteno da smisle kako će se ona zvati, što je izazvalo zanimljivu reakciju.

Među najpopularnijim kategorijama koje su osmislili fanovi je “GAME THAT DESERVES A SEQUEL” i, kao što smo to naveli u naslovu, pokrenuta je inicijativa da nagradu osvoji Half-Life 2: Episode 2.

Član Reddita, Gruffbarbarian (LINK), svoju je ideju i inicijativu pokrenuo upravo tamo i naišao na pozitivnu reakciju. Tako su mu se pridružili mnogi igrači koji su pratili njegove smjernice da za spomenutu kategoriju koriste potpuno isto ime i, naravno, glasaju za istu igru.

U ovom trenutku nema načina da se provjeri uspješnost inicijative, ali sudeći po popularnosti na Redditu, čini se da bi Half-Life 2: Episode Two mogla dobiti titulu igre koja najviše zaslužuje nastavak.

Mislite li da bi to moglo biti dovoljno da Valve napravi half-Life 3? Ako je odgovor pozitivan, pridružite se inicijativi. Nominacije su već krenule 23. studenog, a traju do 29. istog mjeseca.