Vijesti

Igrači su oduševljeni Final Fantasyjem 16 sa State of Play prezentacije

Premda među FFA forumašima vlada skepticizam prema akcijski orijentiranom Final Fantasyju 16, Sony i Square Enix jako su zadovoljni rezultatima koje je polučila posljednja State of Play prezentacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, nakon State of Play prezentacije s Final Fantasyjem održane prije 4 dana, nakon što ga nije bilo nigdje, Final Fantasy je skočio na prvo mjesto najprodavanijih PS5 igara na Amazonu. Dva mjeseca uoči izlaska, FF16 je implodirao i na globalne top ljestvice, a pojavio se i na listi najprodavanijih naslova PS Storea.

A sama State of Play prezentacija bila je uspješna utoliko što ju je uživo, samo na engleskom PlayStation kanalu, gledalo preko 550 tisuća ljudi, a tri dana kasnije broji preko milijun pregleda i preko 95% pozitivnih ocjena. Također, iako ima i opreznijih, ispod videa većinski prevladavaju izrazito pozitivni komentari.

Netko je negdje napisao kako Square Enix djeluje jako samopouzdano po pitanju šesnaestice, a to se i primijeti. Za razliku od Forspokena, koji je podbacio, FF16 konstantno izbacuje nove prikaz te se ne libi demonstrirati novitete. Demo koji je zakazan dva tjedna prije izlaska trebao bi uvjeriti fanove koliko je ili nije Final Fantasy 16 zapravo dobar.

Final Fantasy XVI izlazi ekskluzivno za PS5 22. 6.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano