Vijesti

Ima li nade za novi L.A. Noire?

Glavni glumac koji je dao glas i stas Coleu Felpsu kaže da baš i nema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

L.A. Noire je po izlasku oduševio kritiku i publiku. Oduševio je i Take Two, obzirom da se prodao u iznimno respektabilnih 7.5 milijuna primjeraka. Međutim, u Rockstaru očigledno ni vrhunski prodajni rezultati te hvaljenost i nagrade ne mogu ponekad garantirati da će se napraviti nastavak. Makar ne u nekom normalnom vremenskom roku od, recimo, jednog desetljeća?

Aaron Staton koji je posudio svoj glas i lice za glavnog junaka Colea Felpsa, u nedavnom razgovoru za The Hollywood Reporter je izjavio kako do sada još nema nikakvu spoznaju oko nastavka L.A. Noirea. Također, osobno bi ga zanimalo kako bi uopće nova priča i bila ispričana, s obzirom na sam kraj L.A. Noirea.

Ukoliko se dogodi čudo i L.A. Noire jednog dana dobije nastavak, Team Bondi u njemu neće sudjelovati. Nakon izlaska igre, u javnost su isplivali detalji oko užasnih radnih uvjeta kojima su bili izloženi developeri od strane vrha studija. Kao posljedica, nitko od izdavača nije htio raditi s Team Bondi te su bili prisiljeni zatvoriti svoja vrata niti pola godine od izlaska L.A. Noirea. Nažalost tužan završetak studija koji se proslavio sa svojom prvom, ali i posljednjom igrom.

U Asked & Answered upitniku od strane fanova, Rockstar je 2012. godine hintao da nisu prekrižili L.A. Noire te da se ne zna kada i ako bi mogla zaživjeti nova igra u tom univerzumu. U međuvremenu se dogodio L.A. Noire remaster, a zatim i VR, ali i GTA V, koji se do sada prodao u preko 140 milijuna primjeraka te je Rockstarov trenutni fokus dovesti igru na novu generaciju konzola te eventualno i na pametne tostere i perilice suđa (ipak moraju preskočiti Skyrim po broju uređaja na kojem se može pokrenuti).

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano