Vijesti

Insomniac navodno radi na Spider-Manu 2

Koliko god bio dobar, Miles Morales samo je dodatak na Spider-Mana iz 2018. bez neki većih korijenitih promjena osim grafike. Najrodavanija PS4 ekskluziva kad tad će dobiti pravi nastavak, a izgleda da Insomniac već radi na njemu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O tome se šuška već mjesecima, šuška se kako je motion-capture već započeo, već postoje i teorije da bismo u jednom djelu igre trebali igrati s Purple Bat/Shin Vigilanteom.

Art Direcotr Jason Hickey koji je dosad u Insomniacu radio ekskluzivno na Spider-Man igrama na Linkedin je stavio kako radi na još nenajavljenom projektu. Od čovjeka koji radi samo na Spider-Man igrama očekujemo da to i nastavi. Jelda?

Insomniac studio kojeg je Sony 2019. kupio za 229 milijuna dolara ima više razvojnih timova. Navodno čak 3, ali sve ovisi o veličini projekata. Spider-Man Miles Morales izdali su po lansiranju PlayStationa 5, Ratchet & Clank: Rift Apart izlazi u lipnju, a treća (ili čak četvrta) igra trebao bi biti upravo Spider-Man 2.

Uostalom, i bez glasina i ikakvih dokaza, tvrdnja kako Insomniac radi na Spider-Man igri sad je već u rangu one da EA Sports radi na FIFA igri. Spider-Man 2 ima smisla za sve, ali ne očekujte ikakvu službenu najavu prije 2022. godine ili najkasnije negdje krajem ove godine.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano