Vijesti

Internetom se šire lažne informacije o Battlefieldu 6

Battlefeld 6 je stvaran. Potvrdio ga je Electronic Arts, dolazi negdje u 2021. godini, vjerojatno negdje u 11. mjesecu i to na PC, PS5 i nove Xbox konzole.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok DICE tu i tamo nešto zna teasati te kroz svoje provjerene Youtubere i streamere režirati leakove, zasad još uvijek nema službenih i konkretnih ifnromacija. Jučer se po internetu proširila lažna informacija o lansiranju službene Battlefield 6 web stranice. Slali ste nam je i vi na Facebooku, prenosili su je i neki drugi, ali radi se o lažnim informacijama.

Radi se o preočitom lošem pokušaju fotošopiranja. To se jasno vidi s neuspjelim pokušajem rada s healing brush efektom na desnoj strani desne slike, a nedostaje i stanradni trademark simbol u logotipu.

Dakle, ovih dana ne nasjedajte na lažne Battlefield 6 vijesti. Osim ako ih, naravno, ne prenesemo mi na FFA, kada ćemo imati i čvrste dokaze.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano