Vijesti

Internetom se šire spoileri o Marvel’s Spider-Manu 2

Mi ga već igramo i našu recenziju za Marvel’s Spider-Man 2 čitat ćete 16. 10., međutim, među onima koji su dobili igru prije izlaska ima i onih s ne baš dobrim namjerama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako su detalji zapleta i raspleta priče već počeli curiti na internet, a autor ovog teksta naletio je na najmanje jednu diskusiju sa spoilerima. Na curenje priče upozoravaju i developeri iz Insomniaca, koji mole recenzente i kreatore da se suzdrže od dijeljenja detalja.

“Naporno smo radili kako bismo osmislili priču PREPUNU iznenađenja, stoga budite oprezni i vodite računa o objavljivanju spoilera“, stoji u tweetu.

Inače, premda je mapa otprilike dvostruko veća od prethodnika, te se širi i izvan granica Manhattana, radnja igre ostat će otprilike iste dužine. Developeri tvrde kako u dvojci žele isporučiti kvalitetnije iskustvo igranja u istoj količini vremena. “Ne želimo da ovo bude igra s 80-100 sati igranja, to nije ono što želimo da bude. Želimo ispričati nevjerojatne priče najbolje što možemo. Umjesto da idemo super široko, želimo da svaka misija bude pamtljiva, to je naš cilj.”

Igra

Povezano