Vijesti

Iscurilo 20 minuta gameplaya iz novog i besplatnog The Divisiona

Ubisoft i njihove igre…! Gotovo da nema igre iz Ubisofta koja nije iscurila na internet prije reda. Posljednja žrtva je The Division Heartland – besplatni The Division za koji smo pretpostavili da će biti miks Survivala iz The Divisiona i battle royale modea. Nismo se previše ni prevarili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zahvaljujući leakovima, saznali smo da je mjesto radnje mali američki gradić Silver Creek. U igri će biti dva modea – prvi u potpunosti PvE (igrač protiv AI neprijatelja) nazvan Expedition, dok je drugi mode za sve vas koji volite uz AI neprijatelje, ubijati i druge igrače na serveru.

Storm je dakle PvEvP mode za 45 igrača. Ovdje ćemo se boriti protiv AI neprijatelja i protiv drugih igrača. Nema dvojbe kako gameplay koji ćete vidjeti neodoljivo podsjeća na Survival mode iz originalnog The Divisiona. I ovdje počinjete gotovo bez opreme i cilj je što duže preživjeti i što bolje se naoružati. Zvuči kao i battle royale? Da.

Gameplay snimka koju ćete vidjeti je zaista iz jako rane faze razvoja igre i prepuna je bugova, no svejedno jasno možete vidjeti kakav stil će imati ova besplatna The Division igra.

The Division Heartland izlazi najkasnije 2022. godine, a mi se nadamo da ćemo ga zaigrati već i ove godine. Prvi pravi prikaz očekuje se idući mjesec na Ubisoftovoj E3 konfreneciji.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano