Vijesti

Izašao je Forbidden West, ljudima smeta što Aloy ima dlačice na licu

Na primjeru The Last of Us 2 naučili smo da ljudima svašta može zasmetati te da su u stanju pronaći atome zavjere u svakom mogućem pikselu, jer kako drugačije bismo opisali apsurd oko Abbynih mišića. U jednoj video igri. Stoga nismo ni sumnjali da će se nešto pronaći i kod Aloy jednom kada igra izađe. A izašla je danas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aloy se već zamjeralo punašnije lice u prvim promotivnim materijalima za Horizon Forbidden West, a sada se pronašla još jedna glupost. Naime, na primjeru TLoU2 neki su naučili da i dame mogu biti velike i mišićave, a sada se će neke druge (ili iste), šokirati to što žene imaju dlačice na licima.

Sve je krenulo od trola (pretpostavljamo?), koji je uzeo zoomiranu sliku Aloy, zaokružio dlačice na licu, pa se zapitao zašto ima bradu?

Mnogi su se nadovezali na sliku optužujući Guerilla studio da pokušavaju pratiti nekakve suvremene trendove “prikazujući ružne i muževne heroine”, okrećući ponovno sve na politiku i političku korektnost. Takvih je gomila, međutim (i na sreću), još više je onih koji ovakve parole ismijavaju te koji su se u nekom trenutku svojem života ipak uspjeli pronaći na nekoliko centimetara od ženskog lica.

Igra

Povezano