Vijesti

Izašla je hrpa Doom Eternal gameplaya; dojmovi su fantastični

Nakon razočaravajućih vijesti koje se tiču odgoda velikih igara, konačno možemo odahnuti i potvrditi da Doom Eternal neće biti odgođen i da zaista izlazi 20. ožujka kako je bilo rečeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako volite FPS igre, onda je očito da Doom Eternal ne želite propusti. Danas je prekinuta medijska šutnja i izašla je hrpa dojmova igrača koji su dobili priliku isprobati oko 3 sata igre. Dojmovi su fanastični i pozitivni, a mnogi već Doom Eternal nazivaju kandidatom za igru godine.

Apsolutno svi hvale fantastičnu igrivost, atmosferu i gotovo savršeni gameplay. Doom iz 2016. godine je bio odlična igra, ali svi kažu da je Eternal nekoliko puta bolji u svim mogućim segmentima.

Kampanja je duplo duža od Doom-a iz 2016., ali i sve drugo je puno bolje – od akcije, neprijatelja do same igrivosti. Nismo mislili da je to moguće, ali je. Fanovi serijala će biti oduševljeni, ali i svi drugi koji vole igrati FPS igre. Što reći nego da jedva čekamo.

Doom Eternal dolazi na PC, PS4, Xbox One te kasnije na Switch.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano