Vijesti

Izgleda da Hajduk stiže u FIFA-u 22!

Ljeto je stiglo. Dok normalni ljudi idu na more ili se kuhaju u paklu betona na kontinentu, EA Sports finišira završne sitnice uoči nove sezone FIFA-e koja će, kao i inače, izaći negdje u rujnu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Namještaju se slajderi koje će nam podvaliti pod gameplay novosti, pripremaju se nove frizure najpopularnijih igrača, dogovara se naslovno lice i pregovaraju se licence. Da će u FIFA-i 22 Dinamu pridružiti i Hajduk imamo razloga vjerovati nakon najnovije nadogradnje za FIFA-u 21.

Data mineri s Fut Watcha iskopali su linije koda koje spominju nove lige i klubove, a među njima se pronašao i Hajduk.

Spominju se još i mađarska te ciparska liga, te 5. divizija engleske i poljske lige. Mađarska liga će, čini se, biti dodana u cjelovitom obliku, a naše istočne susjede razočarat će ponovni izostanak Crvene Zvezde. Tako bi u se FIFA-i 22 trebali igrati regionalni derbiji samo u trokutu Dinamo – Partizan – Hajduk.

Ipak, sve ovo treba uzeti sa skepsom. Linije kodova mogu i ne moraju značiti ništa, a naš (drugi?) najpopularniji nogometni klub još uvijek nije ništa službeno potvrdio. Poslali smo im upit te ćemo vas izvijestiti čim dobijemo odgovor. Ako se ovo obistini, gospoda iz EA definitivno mogu očekivati dvostruko veću prodaju u Hrvatskoj.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano