Vijesti

Izgleda da horde zombija stižu u Warzone, a stiže i sandbox utrkivanje

Audio klip duljine šest minuta izvukla je ekipa iza profila ZestyCODLeaks. Kroz čitavo vrijeme trajanja snimke mogu se čuti različite jedinstvene izjave vojnika snimljene za Warzone, a koje još nisu dospjele u igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nove linije spominju zombije u Verdansku unutar modea koji bi se mogao zvati Plague. Po svemu sudeći, igrači će se boriti protiv hordi zombija, a cilj bi mogao biti pobjeći prije nego li na Verdansk padne nuklearna bomba. Audio zapis poslušajte ispod pa procijenite sami je li autentičan. Mi bismo rekli da jest.

O nuklearci na Verdansku priča se već neko vrijeme (nakon što su otkrivene nuklearne glave krajem prošlog mjeseca), a nagađa se kako će krajem ove sezone (ili čak i prije) Activision ukloniti Verdansk. Ovo bi trebala biti zadnja sezona na toj mapi.

Osim zombija, čuje se čitavi niz linija koje spominju sandbox zonu i aktivnosti poput utrka. Izgleda da ćemo se moći utrkivati protiv drugih igrača u vremenski ograničenim utrkama.

O sandbox modeu ćemo još čuti, a Warzone bi se nakon eksplozije nuklearke kompletno trebao prebaciti u okruženje shodnije tematici Black Ops Cold Wara. Warzone je s Verdanskom još uvijek povezan s modernom tematikom Modern Warzonea, a eksplozija nuklearne bombe poslužit će kao sredstvo tranzicije u Black Ops Cold War.

Radi se o tranzicijama kakve između sezona često koriste Fortnite i Apex Legends, a sve bi se moglo odviti negdje sredinom travnja, budući da bi iduća sezona Call of Duty igara trebala započeti 22. 4.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano