Izlazak Squadrona 42 je “godinama daleko”

Visokobudžetnu kampanju za Star Citizen s Mark Hamillom i Gary Oldmanom u glavnim ulogama trebali smo igrati još 2016., a zatim je periodično odgađana sve do kraja 2020. kada je direktor Chris Roberts konačno shvatio da je najbolje više ne pričati o njoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tada su sa službenih stranica uklonjene sve reference na datum izlaska. Razvoj na Squadronu 42 navodno vodi poseban tim, međutim, izgleda da on ne može samostalno funkcionirati. Glavni direktor Cloud Imperioum Gamesa Carl Jones za MCV/DEVELOP otkrio je da se razvoj neće ubrzati dok mu se Chris Roberts ne posveti u većoj mjeri.

“Bit će gotovo kad bude”

“Ove godine će (timu op.a.) im se pridružiti na neko duže vrijeme, što bi moglo značiti napredak”, kaže Carl Jones i dodaje da bi do izlaska mogla proći još koja godina. “Želimo završiti Squadron 42, bit će gotovo kad bude gotovo”, poručio je.

Inače, u studenome prošle Star Citizen je probio rekord od 400 milijuna prikupljenih dolara, a u naredna dva mjeseca do danas kreatori su od prodaje brodova prikupili još 30-ak milijuna. Sasvim je jasno da Star Citizen nikada neće biti dovršen, barem ne u klasičnom smislu te riječi. Ali ni ne treba. Trenutni prodajni model, izgleda, funkcionira savršeno.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS