Vijesti

Je li i vas prestravilo Clicker-dijete u The Last of Us TV seriji? Evo koja je priča iza toga

Peta epizoda The Last of Us TV serije i dalje je najbolje ocjenjena epizoda dosad sa skoro savršenih 9.6 na IMDB-u, a kako i nebi bila kada je isporučila pregršt pamtljivih trenutaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po prvi put vidjeli smo Bloatera, i u TV produkciji izgledao je impozantno, a premda je u izradu njegovog 40 kilograma teškog kostima potrošeno pola milijuna dolara, na ekranu ga nismo gledali predugo. S druge strane, ne znamo koliki je bio budžet za baby clickera, ali vrijedio je svakog dolara.

U uzbudljivoj završnici, dijete-clicker zavidnom gimnastičkom tehnikom kroz prozor ulazi u automobil gdje se skrivala Ellie. Ellie uz pomoć Joela naposlijetku ipak uspijeva izmaknuti u jednom od najnapetijih prizora dosad, a taj isti maleni clicker na koncu ipak se dokopa plijena, budući da upravo on nakon spajdermenovskog doskoka presudi Kathleen.

Producenti The Last of Us TV serije otkrili su kako agilni clicker nije bio CGI. Angažirana je 9-godišnja djevojčica Skye Cowton, ona je gimnastičarka i kontorcionistica (jako dobro savija vlastito tijelo) i svoju rolu odradila je izvrsno. Impresivno je izgledalo kretanje kroz automobil prebacivanjem noga preko glave, baš kao što sjajna Skye radi na slici ispod desno. Čitavu scenu u automobilu možete još jednom pogledati od 46. minute epizode.

Snimanje čitavog okršaja inficiranih s ljudima trajalo je preko 5 sati. Našminkano i obučeno je preko 60 ljudi koji su glumili inficirane, angažirano je 15 kaskadera, a sve je rezultiralo najboljom epizodom dosad.

Do kraja prve sezone The Last of Us TV serije preostalo je još četiri epizode. Premijera iduće na rasporedu je u ponedjeljak u 3 ujutro na HBO kanalima i HBO Maxu.

Povezano