Vijesti

Jedan igrač uspio je ući u Battlefield 2042 prije svih, broj oružja koja je pronašao je zabrinjavajući

Tokom vikenda Redditor u/Aaronfrogger uspio je ući u Battlefield 2042 prije vremena. Iskoristio je glitch koji Xbox konzole imaju s pre-loadom igara, a zatim je nastavio prenositi svoja iskustva igranja s botovima kroz sve mape i modeove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, jedan od screenshotova zaplijenio je najviše pažnje, a to je lista oružja koja je… za Battlefield serijal sramotno siromašna. U izvedbi u kakvoj Battlefield 2042 trenutno jest, a to je pozlaćena verzija igre bez day-one zakrpe, igra broji samo 22 oružja.

Tri secondary oružja, 4 SMG-a, 4 assaulta, 2 LMG-a, 3 marksmana, 3 snajpera i tri utilityja. Samo za usporedbu, Battlefield 4 je imao 19 secondary oružja, a ukupno njih 77. Nikada siromašniji izbor.

Lista oružja otkrivena je prije 2 dana i snažno je odjeknula među igračima, dovoljno da je DICE i Electronic Arts primjete i demantiraju ako se radi o nekompletiranom popisu, međutim, pomanjkanje odgovora sugerira kako bi ovo zaista mogao biti i konačan popis uoči lansiranja 19. 11.

Portal mode je bolji s preko 75 oružja kroz Battlefield 3, Bad Company 2 i 2042 ere, ali glavni popis i dalje izaziva gorčinu.

Puno toga je žrtvovano

Podsjetimo, da bi Battlefield 2042 bio što veći i ambiciozniji:

  • napušten je razvoj Battlefielda 5
  • uklonjena je kampanja
  • 4 velika EA-ova studija napustila su razvoj svojih igara kako bi pomogla DICE-u
  • već je jednom bio odgođen

Stoga se nadamo da će puna igra ponuditi više oružja. Radi li se tek o nepotpunom popisu saznat ćemo već u četvrtak, kada će influenceri i popularni streameri preplaviti internet svojim gameplay prezentacijama i impresijama.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano